Påsken

Snacka om otroligt väder, vilken påsk.
Långfredagen började med att Jouline hade kalas och Moltas och Noella traskade iväg med en jättekartong med Barbie och en massa attiraljer till den. Vi städade lite och åkte på eftermiddagen till C & Company  för en fika där en kusinfamilj befann sig. Jättekul, Noella och Alva fann varandra. För att överraska Dennis hade jag bjudit över Tessan m familj och dom satt i lekparken och väntade på oss när vi kom hem. Ungarna i säng vid 22.00

Lördagen lyckades Tessan och jag snika åt oss sol på grannens veranda, varför är det alltid varmast hos dom (Tack S & H) för att ni lånar ut den. men jag lovar att vår soffa på bakssidan kommer att göra er gröna av avund. välkomna in på en drink kl 17.00
Vi grillade hamburgare i trädgården, till lunch, jag hade köpt 24 hamburgerbröd och alla gick åt, vet inte hur många vi var:). Ägg jakt i trädgården.
Sen blev det julbord fast det var påsk, stackars L som hade sin sambo tillfälligt i Singapore skulle ju bara sitta och ta det lugnt men varken Nora eller Rebecka var på sitt bästa humör, men ändå lyckades hon hamna i disken.

Varför går diskmaskinen alltid sönder när man ska ha gäster? När hinner vi köpa en ny?

Påskdagen var lugn, bakade annanaspaj,,
Noella och Moltas var på Hildas 4 års kalas.
Farmor farfar kom på lunch, Moltas blev firad lite i förväg. C & Company med kusinfamilj kom på fika/ett glas vin.
Tessan med familj åkte hem på efermiddagen och nu skulle det bli lugnt.... Trodde vi... Det började med ett glas vin på baksidan i soffan och slutade med att grannarna 5p kom över och grillade.

Ungarna har varit ute från 09.00 på mornarna till 21 på kvällen, inte ens varit inne för att äta.

Måndagen VAR lugn, Motlas var på Rasmus 4års kalas. Dennis jobbade. Kommer inte ihåg mer. TRÖTT.

//Helene

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback