Undrar vem som är emst sjuk?

Hann bara till jobbet igår så ringde dom från dagis att Noella antagligen var magsjuk. Ringde .Dennis för att kolla om han kunde hämta hem henne,men har var lika sjuk han. Bestämde att jag skulle köra hem Noella så skulle han ha henne hemma.Moltas skulle gå kvar på Larven och jag skulle kunna åka tillbaka till jobbet. Men vid efertanke så kanske det inte var så bra att Moltas skulle smitta sin avdelning och P var inte så jätteintresserad av att hon kanske skulle bli smittad av mig. Så efter 20 mils bilkörning var det bara att hämta Moltas och åka hem igen, 5mil.

Väl hemma så sov Dennis 12-16.30, Moltas sov 12.30-16 och Noella sov 15.30-17.00 men ingen av dom var sjuka. Så varför var jag hemma? Konstig att vuxna karlar kan bli så sjuka fast de inte är det. Är det nån som har tyckt synd om mig som har lunginflammation och bihåleinflammation? Då har det varit självklart att jag måste jobba.

Dessvärre var att dagis inte ville ha tillbaka barnen idag ifall det inte var falsktalarm, så Dennis åkte till jobbet och jag blev kvar hemma. Frustrerande. Finns inte en möjlighet att jobba hemifrån med 2 vildingar.

Oj vad det rullar på....

vart tar tiden vägen? Har precis kommit hem från flyget och ett möte i Hufvudstaden, febrig,ont i halsen och hosta. Var hemma igår för att kurera mig, fast med en 1,5åring och en 3 åring hemma så var det nog enklare att vara på jobbet:). Helgen har iaf varit jättebra, torsdag till söndag kom L,M,M och H ner och tjejerna hade verkligen längtat efter att träffas igen (både de små och de stora).Vi hann med Bushus,shopping för shoppingsugna mammor,papporna var på bio med tjejerna,Noella fick träffa sina tjejkusiner A & K, vi var i gamla huset och träffade fam D . L och jag hann med bra shopping även i Bollebygd med efterföljande Red Bull vodka på byns pub. (hoppas att D och M inte läser detta för det "glömde" vi att tala om.

Bloggen har varit igång exakt 1år och med över 2000 sidvisningar och 497 unika besökare (undrar vilka ni är) så måste jag uppdatera oftare, och med bilder. Just nu har jag bilder  i kameran från personalträff, vår matmässa på Coop i Sisjön och samplingen av Burger King flyers, inte så kul kanske, men iof bättre än inget alls.

Veckans GRATTIS går till J & J som väntar tillöknikning i april, vi ses i början av december.

//Helene