Hej

Vad har hänt sen sist? Förutom att vi varit dåliga på att fotografera å har det rullat på som vanligt. Tidomställningen tog hårt på oss alla, speciellt på Noella och Moltas. De fortsatte att vakna 05 på morgonen =  frukostdags i Thailand. Noella sitter fortfarande vid frukostbordet och säger "Leka stranden, bada poolen" när man frågar vad hon vill göra.

Helgen efter att vi kom hem så hade vi Tessan,Krille och Grodan på besök, vi han med massa god mat och rolig shopping i Haga. Känns att det är farligt med alla roliga butiker här... Och snart kan man dricka öl på Avenyn.

Vi har också haft besök av OSBYFOLKET, Jeanette,Hasse och Noellas älskling Elliot som vi träffade i Thailand. De kom sent på fredags kvällen och Dennis hade satt ut öl i en snödriva. Han mötte dom på uppfarten klädd i kjol,bar överkropp,solglasögon och en Singha i handen. IFALL dom inte skulle känna igen oss:) Det blev full fart hela helgen, Universeum och shopping på lördagen och Nette och jag fortsatte shoppingen på söndagen medans killarna var hemma och passade barn,lagade mat och skottade snö (tack Hasse). På söndagskvällen åkte vi till Bushuset och den som busade mest vara nog faktiskt Nette:) Elliot sov sn hela vägen hem och vaknade inte när han lades i sin egen säng, men här blev allt konstigt, Noella blev alldeles uppskruvad och ville inte gå och sova.

Vi har hunnit på turné en torsdag till söndag till gamla hemtrakter också. Vi kom till Lotta,Mats,Matilda och Hugo på Oaxen till sen lunch, och kunde stanna ett dygn innan karusellen drog vidare, till Gnesta för att träffa Christoffer och Alexander, ut och käka och kolla in Noffes nya lägenhet. "Hem till Oxd" för att sova hos Ann,Kim och Gabriel. Där var det got om plats eftersom tjejerna var på sportlov. På lördagen fick vi en fika hos Tessan som bor bredvid och sen åkte vi till min mamma för att fira jul och byta julklappar! Stefan och Ingrid skulle eg komma förbi, men tillsut crashade vi i Kims jättesoffa allihop. (Camparin var jättegod).
EFter frukost på söndagen så träffade vi Tessan och Krille (som nu slutat åka slalom) och sen var vi bjudna på lunch i Kvarsebo hos Stefan och Ingrid. (Jättegott och vin mitt på dan...)Tack Dennis för att du körde hem:) Noella och Moltas mormor följde med hem och stannnade till onsdagen.

Annars har det inte hänt så mycket,

ska bättra oss med kameran

Helene