Bergamo

igen... Bor på Flower Garden igen..åkte ut till flygplatsen och lämnade bilen och tog bussen in till Citta Alta. Ungarna tyckte det var roligt att dom kände igen sig och pratade om det "roliga" boendet vi hade där. Tillbringade lite tid í den nedre delen för att äta en middag i gamla stan. Törs jag erkänna att ungarna och Dennis åt på McDonalds kl 11.00 (och 18.00 igen?) Själv lever jag på Prossecco (champagne) och törs inte låta Dennis beställa för då blir det Proschutto (skinka). Inte riktigt samma sak enligt mig. Tog lokalbussen hem - Dennis nojjig över hur vi skulle klara ut det men allt löser sig:)

På B&B fick vi ett annat rum - mycket bättre - med 2 takterasser - sitter nu med utsikt över Bergamo och ser flygen landa och starta.

Idag har vi gått från 10.00 till 22.00 utan att ungarna klagat..fast vi har åkt linbana 5 gånger till Moltas förstjusning. Tog en sightseeing buss och satt under bar himmel..jättekul tyckte Motlas i 2 minuter..sedan sov han under hela rundturen och var skitförbannad när han vaknade och det var dags att kliva av!


Godnatt. Imorgon kl 12.00 börjar vi resan hemåt - tack snälla grannar för att ni hämtar oss vid flyget - jättelyxigt.

Det ska bli skönt att sova i sin egen säng - men hur 17 ska vi få ungarna i säng före 23?
Vem bjuder på middag imorgon kväll....
Fast partytltet på framsidan kanske står kvar..vi hade ju grillkväll innan vi åkte..men enligt goda källor så regnar det i Mölnlycke. Ska sova nu... fortfarande 28 grader varmt ute. Borde kanske sitta lite till, sommmaren i Sverige kanske är slut?

Njut medans det varar.

Ha det bäst

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback